четвъртък, 12 юни 2014 г.

70% вероятност Бразилия да се окичи със златните медали

Базирайки се на традицията, опита и наличието на отлични изпълнители във всички линии, то моята основна насока на прогноза сочи за поне 70% вероятност Бразилия да се окичи със златните медали. Ниймар и Хълк са два различни типа нападатели, които се допълват перфектно от халфовате Лукаш и Оскар.

Ефективната работа в Челси е причина да смятаме, че Жозе Моуриньо ще бъда част от този отбор като почерк. В някои от бъдещите си срещи Бразилия ще побеждава постепенно и плавно ще вдига оборотите. Повечето попадения ще бъдат през втората част. Силва, Луис и Марсело за тримата най-стабилни защитници, което е предпоставка да допускат под 1,5 гола на мач. Най-голям конкурент на "кариоките" ще са Аржентина, там поколението на Меси и Агуеро трябва да изригне. Далече ще продължат Белгия, Уругвай, Холандия и Гана.

Последният отбор е за мен фаворит за поне един четвъртфинал. Асамоа Гиан и Съли Мунтари - това е сърцето на тима. При победа над САЩ и Португалия ще имат шанс да излязат от тежката група.

Като цяло съм убеден, че най-добре физически ще са именно африканските и южноамерикански отбори, високата влажност и топлина могат да убият доста гиганти. Англия е основно заподозрян да си отиде рано от този глобален форум, същото важи за Русия. Гърците ще са костелив орех, но бързо ще бъдат приземени.


Велко ВелевНяма коментари:

Публикуване на коментар