петък, 16 май 2014 г.

Секси Аржентина! (снимки 18+)

Аржентина тръпне в очакване на световното първенство по футбол, което ще се проведе в Бразилия – най-големия съперник на “гаучосите”. Тръпне и от еротичната проява на красавицата Магали Мора. Хубавицата, която е най-популярният модел в страната си, се появи по бельо в синьо-бяло райе. Мора засне еротична фотосесия за мъжкото списание “H”.
 
“Твърдо пътувам за Бразилия. Ще подкрепям отбора. Ще стискам палци, защото обичам Аржентина. Всички национали са сладури и ще се радвам, ако ги видя щастливи. Моля ви, само не ме сравнявайте с парагвайката Лариса Рикелме! Аз просто ще я задмина по популярност”, обеща сексапилната мацка, по която преглъщат хиляди аржентинци.
 
Тя е сред много кандидатки, които искат да отнемат титлата на Рикелме, която бе определена за Мис 2010 на Мондиала в ЮАР.
 
В Аржентина са убедени, че тяхната Магали Мора ще изтрепе рибата и ще грабне първото място.

На въпрос кой е любимият й футболист в националния отбор, Мора палаво отговаря: "Всички, всички! Не искам да засягам никого и затова предпочитам целия отбор. Естествено е, че Лионел Меси е №1, но нека не подценяваме и другите момчета!".

На уточняващия въпрос дали има предвид външните качества или просто спортно-техническите, Магали добавя: "Е, вие пък, много искате да знаете!".
KAMATA 3_2.jpg

KAMATA 2_2.jpg

Няма коментари:

Публикуване на коментар